Britta Maria – Huiswaarts

zaterdag 5 oktober 2019 / 20:00 uur - 22:15 uur

Britta Maria

Deze avond staat in het teken van Britta Maria’s kersverse album ‘Huiswaarts’. What’s in a name, want deze cd staat vol met de mooiste Nederlandstalige literaire chansons, van onder andere Ramses Shaffy, Friso Wiegersma en Jenny Arean, plus een aantal zelfgeschreven nummers. Uit die laatste categorie hoor je op de radio nu al vaak het prachtige en krachtige ‘Houd Moed’, met muziek van componist Maurits Fondse.

Fondse begeleidt in Bergen als pianist Britta Maria, daarbij muzikaal ondersteunt door Oleg Fateev (accordeon). Deze musici zijn een genot om naar te luisteren.

Vorig jaar had Britta Maria nog een succesvol optreden in de Ruïnekerk met haar concert ‘Chansons van Schoonheid en Troost’. Iedereen die er vorige keer bij was, weet: dit mag je gewoon niet missen! Laat dit een tip zijn voor diegenen die dit concert hebben gemist.

Ticketprijs € 20,- incl. kopje koffie of thee.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Eerste Bergensche Boekhandel Oude Prinsweg 11, Bergen (tegenover de Ruïnekerk). Telefonisch reserveren is ook mogelijk, via Erna van Spaandonk (06) 23 10 66 43.

• Datum:
    zaterdag