Broekhuis serveert

woensdag 2 oktober 2019 / 18:15 uur

Exclusief diner inclusief wijnarrangement voor het goede doel!

Heeft u zin in een heerlijke avond uit voor het goede doel: de Ruïnekerk? Dat kan op woensdagavond 2 oktober. Kom samen met uw partner, vrienden en/of familie en geniet van een heerlijke avond uit!

In de Ruïnekerk wordt u verwelkomd met een aperitief. Vervolgens is Nero Brasserie Bar het decor voor een fantastisch viergangendiner, inclusief bijpassende wijnen. De avond wordt afgesloten met een veiling.

Dit sponsordiner wordt georganiseerd door Broekhuis en Nero Brasserie Bar. De directie van de Broekhuis Groep bedient u.

Ontvangst in de Ruïnekerk; inloop vanaf: 18.15 uur
Aanvang, aperitief: 18.30 uur
Naar Nero Brasserie Bar, Breelaan 7, Bergen: 19.15 uur
Start diner: 19.30 uur
Deelname: € 95,- p/p

De opbrengst gaat volledig naar Ruïnekerk Bergen.

Meld u aan via deze link: www.broekhuis.nl/sponsordiner