Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

CDA bijeenkomst met minister Hugo de Jonge [UITVERKOCHT]

maandag 13 maart / 18:30 - 20:00

Geïnteresseerde die zeker willen zijn van een plaats kunnen zich aanmelden op: cda13maart@cdabergen.nl

Hugo de Jonge, CDA-minister van Volkshuisvestiging en Ruimtelijke Ordening komt maandagavond 13 maart samen met lijsttrekker voor Provinciale Staten Dennis Heijnen naar Bergen NH voor een regionale bijeenkomst over woningbouw rondom dorpen en kleinere kernen.

Het CDA Bergen organiseert samen met het CDA Noord-Holland een avond met het volgende thema:
Wettelijke dwang noodzakelijk voor bouwen in buitengebieden!
We zijn het zat in de kop van Noord-Holland!

In Noord-Holland zijn de plattelandsgemeenten het zat om voortdurend teruggefloten te worden vanuit het provinciaal bestuur. Dorpen verschralen, voorzieningen vallen weg en een toekomst voor de jeugd is er nauwelijks.
Hugo de Jonge wordt uitgedaagd om met landelijke maatregelen te komen na bijna vier jaar stilstand. Vele schrijnende situaties zoals in Egmond vragen om radicale maatregelen waardoor gemeentebesturen actie kunnen ondernemen.
Provinciaal lijsttrekker Dennis Heijnen: ‘Het is bizar dat het provinciebestuur de dorpen al jaren op slot zet en als museum behandeld. Het CDA heeft hier vanuit de oppositie jarenlang aandacht voor gevraagd. Ik wil deze avond graag horen wat de problemen zijn en er samen voor zorgen dat de provincie in beweging komt. Desnoods met landelijke dwang via de minister.’

Wie zijn er welkom?
Alle betrokken inwoners van de plattelandsgemeenten in NH, wijkverenigingen, gedupeerde jongeren, scholieren, verenigingen met bouwplannen, regionale en lokale bestuurders, raadsleden, woningbouwverenigingen, en iedereen die in het thema is geïnteresseerd.

Geïnteresseerde die zeker willen zijn van een plaats kunnen zich aanmelden op: cda13maart@cdabergen.nl

Tijdstip en locatie
Om 18:00 uur is men welkom en om 18:30 uur start de avond onder leiding van Patricia Wouda. Nadat Hugo de Jonge en Dennis Heijnen een korte inleiding hebben gegeven, is het woord aan de aanwezigen. Deze krijgen ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen. De avond eindigt rond 20:00 uur waarna tijd is voor een borrel en nagepraat kan worden.

EVENEMENT DETAILS

Locatie

Bergen NH

Organisator

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën
  Latest Posts

  Ik wil een bedrag doneren!

  • Selecteer aan welke stichting u wilt doneren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ik word vriend!

  Met een jaarlijkse donatie draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.