• Dit evenement is voorbij.

Concert ‘Bach en Zonen’

zondag 14 november / 16:00 - 19:00

Het concert is i.v.m. de Corona-protocollen uitsluitend online te boeken op onze website bachcantatebergen.nl.

De Stichting Bachcantate Bergen is verheugd dat zij na lange tijd weer een concert kan verzorgen. Dit keer met als thema ‘Bach en Zonen’. Op het programma staat onder andere de prachtige Cantate ‘Wachet suf, ruft ons die Stomme, BWV 140’ van Johann Sebastian Bach. Vier zonen van zijn zonen traden met succes in de voetsporen van hun vader. In dit concert hoort u de barokmuziek van vader Bach en de nieuwe ‘galante stijl’ van zijn zonen.

Het concert met het cantatekoor, solisten en het ensemble Camerata Bergen o.l.v. Ellen Verburgt vindt plaats op zondag 14 november a.s. in de Ruïnekerk in Bergen, aanvang 16.00 uur (kerk open 15.15 uur). Reserveren is noodzakelijk via www.bachcantatebergen.nl of eventueel telefonisch: 072-5094414.

Kaarten: € 20,-, vrienden € 15,-, kinderen tot en met 12 jaar € 10,-.

Het concert wordt gehouden met inachtneming van een aantal voorgeschreven maatregelen.

Zo is er bij de ingang van de kerk een verplichte Coronacheck (QR code op app of op papier en identiteitsbewijs).

• Datum:
    zondag