• Dit evenement is voorbij.

Concert na Dodenherdenking

woensdag 4 mei / 21:00 - 22:00

Heel hartelijk welkom bij het concert na afloop van de Dodenherdenking op woensdag 4 mei om 21.00 uur in de Ruiïnekerk te Bergen.
Op het programma staat het Requiem van Gabriel Fauré, voorafgegaan door muziek van Antonin Dvorak en gedichten passend bij het thema van deze dag.

De teksten worden gesproken door Hetty Hafkamp.
De uitvoerenden zijn het Vaduz Vokaal Ensemble en een strijkkwintet o.l.v. Ellen Verburgt; harmonium, Frank van Wijk. Solistische medewerking van Sabine Kirsten, sopraan en Frank Hermans, bariton
De kerk is open vanaf 20.30 uur. Uw vrijwillige bijdrage stellen we op prijs na het concert en komt ten goede aan de Ruïnekerk.

Aanvang 21.00 uur – Ruïnekerk open 20.30 uur.

De toegang is gratis; uw vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld.

Reserveren is niet mogelijk.

• Datum:
    woensdag