• Dit event is voorbij.

De reünie (op uitnodiging)

zaterdag 14 maart 2020 / 14:30 uur - 16:00 uur

De leerlingen van een schoolklas van vijftig jaar geleden komen bijeen in de ‘schoolbanken’ van de Ruïnekerk, waar ‘oud’ meester Henk van Oort zijn ‘oud’ leerlingen weer les gaat geven. Een rondleiding door de Ruïnekerk volgt na deze les.

Ook dit is mogelijk om te organiseren in de Ruïnekerk. Hebben we u op een idee gebracht? Neem contact op met Susanne Ooms (06) 27 56 11 16 of info@ruinekerk.nl

Dit is een besloten bijeenkomst.

• Datum:
    zaterdag