Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

De Rotary Kerstmarkt 2022

zondag 11 december 2022 / 11:00 - 18:00

kerstmarkt

De Kerstmarkt Bergen zal dit jaar wederom georganiseerd worden door de Rotary Club Bergen. Op 11 december 2022 maken we er van 11.00 uur tot 18.00 uur een geweldige dag van. We rekenen op uw komst.

De Kerstmarkt vindt plaats op het bekende terrein rond de Ruïnekerk en wordt georganiseerd om geld op te halen voor verschillende goede doelen. En natuurlijk om een goed evenement neer te zetten voor de gemeenschap in Bergen. Rondstruinen op het terrein met een Glühwein of warme Choco in de hand, dat is de bedoeling.

We organiseren dit allemaal voor twee goede doelen; Het onderhoud van de Ruínekerk Bergen en Stichting het Vergeten Kind. Hieronder leest u er alles over.

Uiteraard kan de Kerstmarkt niet plaatsvinden zonder standhouders en sponsors.

Ieder jaar is de sfeer fantastisch, dit mede dankzij de enthousiaste kraamhouders. Daarom roepen wij standhouders op om zich te melden via de button op deze website. Er zijn al veel kramen bezet, maar er is nog ruimte voor enkele kramen. Hoe leuk is het goede doelen te steunen door verkopen en ondertussen te genieten van een mooie dag.

Sponsors kunnen van verschillende pakketten gebruik maken om de kerstmarkt en de goede doelen te ondersteunen. Met kleine en grote budgetten kan het verschil gemaakt worden.

Het goede doel 2022 – Het vergeten kind

Naast een grote bijdrage aan de Ruïnekerk Bergen zullen we ons dit jaar inzetten voor Stichting Het Vergeten Kind.

Voor wie zet het vergeten kind zich in?

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Wat is er aan de hand?

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze daar niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt hen onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen van hun ouders. Hun verslaving(en), grote schulden, psychische problemen en onvermogen zorgen voor een negatief klimaat. Hierdoor krijgen kinderen niet de positieve aandacht die ze zo hard nodig hebben. Ze vereenzamen, raken in een sociaal isolement en hun ontwikkeling komt in de knel. Op latere leeftijd lopen deze kinderen een verhoogd risico om op het criminele pad te raken, geen baan te kunnen houden, zelf problemen te ervaren in de opvoeding van hun eigen kinderen of zelfs helemaal geen duurzame relatie aan te kunnen gaan.

EVENEMENT DETAILS

 • Datum:
  zondag
  11 december 2022
 • Tijd:
  11:00 - 18:00
 • Categorie:

Locatie

Bergen NH

Organisator

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën
  Latest Posts

  Ik wil een bedrag doneren!

  • Selecteer aan welke stichting u wilt doneren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ik word vriend!

  Met een jaarlijkse donatie draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.