• Dit event is voorbij.

De Ruïnekerk van binnen bekeken

dinsdag 23 juli 2019 / 14:00 uur - 17:00 uur

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 14:00 uur on dinsdag, woensdag en donderdag, repeating until donderdag 25 juli 2019

Altijd al eens rond willen kijken in de Ruïnekerk? Benieuwd naar de woelige historie van dit werkelijk unieke gebouw midden in Bergen? Of heeft u behoefte aan een rustig meditatief moment? Loop dan in de maand juli de Ruïnekerk eens binnen. De entree is gratis.

Uw bezoek is goed te combineren met een bezoek aan Museum Het Sterkenhuis of Museum Kranenburgh.

De open middagen zijn:
Dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 juli
Dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 juli
Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 juli
Dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 juli

Het is mogelijk dat door onvoorziene omstandigheden de Ruïnekerk onverhoopt niet toegankelijk is (bijv. door een uitvaart). Neemt u ons dat niet kwalijk. Wilt u zeker weten of de Ruïnekerk is geopend neem dan eerst contact op via info@ruinekerk.nl of (06) 27 56 11 16.

• Datum:
    dinsdag