Duinstreek Kamermuziek: Hexagon Ensemble, Maartje van Weegen en Timora Rosler

Een boom droomt ervan om muziek te maken. Op een dag in 1660 legt instrumentmaker Stradivari zijn oor tegen de schors en zaagt een cello uit het hart van de boom. Het instrument wil graag de mensen en hun emoties leren begrijpen en begint aan een eeuwenlange ontdekkingsreis door de tijd, door Europa, onder de handen van componisten en musici.

Een dagboek, vertelt door Maartje van Weegen. Timora Rosler ‘is’ de cello en verder is er het zo bijzondere Hexagon Ensemble met vijf blaasinstrumenten en piano.

Hexagon Ensemble
Wout van den Berg – fluit
Bram Kreeftmeijer – hobo
Arno van Houtert – klarinet
Marieke Stordiau – fagot
Christiaan Broers – hoorn
Frank Peters – piano

Programma
Werk van Vivaldi, Bach, Haydn, Brahms, Rachmaninov, Glazoenov, Britten en Schumann.

Toegangsprijzen
Abonnementen
De prijs voor een serie van zes concerten bedraagt € 95,-

Losse kaarten
Volwassenen € 20,-
Tieners € 5,-
Kinderen gratis

Na ontvangst van het bedrag op bankrek. nr. NL45 INGB 0000300977 t.n.v. Muziek in de Ruïnekerk wordt het abonnement/de kaart u toegezonden of ligt voor u klaar voor aanvang concert.

Reserveer hier uw kaarten

Evenement Details
    20 januari 2019
  • Aanvang
  • Eind datum
    20 januari 2019
  • Status
    Verlopen
  • Locatie
  • Organisator
    • Muziek in de Ruïnekerk
  • Categorie
    • Muziek
    • Evenement
    • Lezing
  • Website

Met een jaarlijkse donatie van € 25,- draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.

Weigeren
Accepteren