Heerlijk Bergen – zondag

Heerlijk Bergen

Het smakelijkste gratis foodevenement strijkt weer neer op het Ruïnekerkterrein in hartje Bergen. De grond rondom de Ruïnekerk wordt omgetoverd tot een waar foodfestijn en staat Heerlijk Bergen in het teken van culinair genieten op wielen.

Diverse foodtrucks staan verspreid over het terrein en verzorgen culinaire gerechten. De foodtrucks worden gerund door horeca-ondernemers uit Bergen en andere (lokale) aanbieders.

Verwacht semi-akoestische optredens en een knusse en gezellige sfeer op de tweede editie van Heerlijk Bergen!

Heerlijk Bergen vindt plaats van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni 2019.

Tijden
Vrijdag: 16.00 – 00.00 uur
Zaterdag 13.00 – 00.00 uur
Zondag 13.00 – 23.00 uur

Evenement Details
    23 juni 2019
  • Aanvang
  • Eind datum
    23 juni 2019 23:00
  • Status
    Aankomend
  • Locatie
  • Organisator
    • Heerlijk Bergen
  • Categorie
    • Muziek
    • Evenement
    • Diner
    • Lunch
  • Website

Met een jaarlijkse donatie van € 25,- draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.

Weigeren
Accepteren