Kerstnachtviering

Kerstviering

Vanavond staan de Ruïnekerkdeuren open voor de gezamenlijke kerstnachtviering.

Iedereen is van harte welkom!

De kerstnachtdienst met dominee Engele Wijnsma als voorganger, Karin ten Cate (sopraan) zingt en dorpsdichter Theo Olthuis draagt voor uit eigen werk.

Toegang: gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Foto: LaLuuz

Evenement Details
    24 december 2019
  • Aanvang
  • Eind datum
    24 december 2019
  • Status
    Aankomend
  • Locatie
  • Organisator
    • Kerk in Bergen
  • Categorie
    • Muziek
    • Evenement
  • Website

Met een jaarlijkse donatie van € 25,- draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.

Weigeren
Accepteren