Koningsdag

Om 09.45 uur (tot 10.00 uur) vindt door burgemeester Hetty Hafkamp de dagopening van Koningsdag plaats op het buitenterrein. In aanwezigheid van Scouting de Heerlijkheid en de Bergense Harmonie.

Opstelling van de oldtimers, rondom de Ruïnekerk, ±13 uur.

Tussen 15.00 en 17.00 uur is er een Rock & Roll demonstratie op het buitenpodium op het terrein van de Ruïnekerk, tegenover Accolade makelaars.

In de middag is het goed toeven bij de muziektent op het terrein van de Ruïnekerk (tegenover Fabels). Tussen 14.00 en 19.00 uur staan op het podium diverse bands te spelen.

‘s Avonds speelt traditiegetrouw de Bergense Harmonie in de Ruïnekerk. Aanvang 20.00 uur. Het concert duurt ong. 1 uur en de toegang is gratis.

Foto: Ellen van Kaam
Evenement Details
    27 april 2019
  • Aanvang
  • Eind datum
    27 april 2019
  • Status
    Aankomend
  • Locatie
  • Organisator
    • Ruïnekerk
  • Categorie
    • Muziek
    • Evenement
  • Telefoon
  • Website

Met een jaarlijkse donatie van € 25,- draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.

Weigeren
Accepteren