Love Letters Special

Heleen Btoman & Peter van Vleuten

Op deze laatste zaterdagavond van 2019 kunt u het jaar muzikaal afsluiten met Helen Botman & Peter van Vleuten. Ieder jaar spelen Helen en Peter rond de jaarwisseling een concert in de Ruïnekerk in Bergen. Ieder jaar zindert het. Ze wuiven het jaar muzikaal uit en lonken al met het nieuwe jaar.

Deze avond doen zij dat met Love Letters Special. Naast het spelen van hun mooiste songs, lezen Peter en Helen liefdesbrieven (ofwel: lieve brieven*) van mensen in het publiek voor. Wil je je geliefde verrassen? Je ouders in het zonnetje zetten? Je buren bedanken? Of misschien zelfs een huwelijksaanzoek doen? Tijdens dit concert kan het!

Samen met jou maken ze er een bijzonder concert van. Dit wordt het meest liefdevolle concert van het jaar. Nodig uw liefsten uit en vier met Helen en Peter Love Letters Special.

*In het programma is ruimte voor maximaal 10 liefdesbrieven. Dus wees er snel bij als je er zeker van wilt zijn dat jouw brief erbij zit. Stuur je brief vóór 21 december 2019 naar info@helenbotman.com

Kaarten: bestel nu uw Early Bird Tickets voor € 17,50 (tot 1 oktober 2019) via deze website. Indien er nog plaatsen vrij zijn, dan kunt u voor aanvang van het concert nog proberen kaarten aan te schaffen (in de hal van de Ruïnekerk). De kaarten kosten dan € 19,50

Evenement Details
    28 december 2019
  • Aanvang
  • Eind datum
    28 december 2019
  • Status
  • Locatie
  • Categorie
    • Muziek
  • Website

Met een jaarlijkse donatie van € 25,- draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.

Decline all Services
Accept all Services