Open Monumentendag – zondag

Open Monumentendag

Op deze Open Monumentendag wordt de Ruïnekerk een Plek van Plezier, het landelijke thema van dit jaar.

In en om de Ruïnekerk herleeft u de jaren ’60. Dans weer ouderwets de rock and roll, zet die vetkuif weer in uw haar of tist uw haar lekker hoog op.

De buikschuivertjes (brommertjes) komen weer voorbij en natuurlijk ook een paar Amerikaanse sleeën (auto’s).

Back to the sixties! Met showband, dansgroep, muziek… en alles wat hierbij hoort. Hartje Bergen wordt een Plek van Plezier!

Entree: gratis

Evenement Details
    15 september 2019
  • Aanvang
  • Eind datum
    15 september 2019 16:00
  • Status
    Aankomend
  • Locatie
  • Organisator
    • Ruïnekerk
  • Categorie
    • Evenement

Met een jaarlijkse donatie van € 25,- draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.

Weigeren
Accepteren