Vintage & Second hand Market

Kleding en Vintage markt

De Ruïnekerk wordt omgetoverd tot een grote tweedehands markt. De kerk hangt deze dag vol met kleding voor zowel volwassenen, baby’s en kinderen, handtassen, schoenen, pumps, laarzen en sieraden. Werkelijk alle maten en stijlen van klassiek tot stoer, hip, vintage en casual.

Everything Old is New Again!

Prachtige merkkleding voor volwassenen van o.a.
#Repeat, #Closed, #Iro, #FilippaK #Chanel #IsabelMarantEtoile #Humanoid #Forteforte #Acne #MarcJacobs #SeeByChloe #GuiseppeZanotti #Sissyboy, #Cambio, #Indies, #Wolford, #MIH, #IslaIbiza, #TedBaker, #HaleBob, #Cassiopee, #ByBar, #Girbaud, #CarolineBiss, #ElisabettaFrenchie, #LaDress, #Zara, #RinaScimento, #AtosLombardini, #AnaAlcazar, #Drykorn, #DNA, #Vanillia, #ArmaniJeans, #Anecdote, #StoneIsland, #AllSaints, #Nike, #ScotchandSoda, #CanadaGoose #High, #Twinset, #StyleandButler, #Rayure, #Moschino
#JaneLushka, #Set, #Benetton, #AbercrombieandFitch #Rosemunde, #CarolineBiss, #June72, #MichaelKors

Kleding voor kids
#ScotchRebel, #Scotchshrunk, #RalphLauren, #TumbleandDry, #NorthFace, #FingerintheNose, #StoneIsland, #Burberry #Ferrari, #Parajumpers, #Villebrequin, #Moncler, #PetitBateau #NameIt, #Benetton, #SissyBoy, #Gaastra, #MassimoDutti, #Diesel, #HugoBoss, #IKKS, #TommyHilfiger, #Noukies, #Gaastra, #Quicksilver, #Billabong, #Dsquared, #NikeAirMax, #Zara, #AbercrombieandFitch, #HandM, #AeronauticaMilitare

Schoenen
#Panara #Guess #Lanvin #PantofoladOro #Converse

Accessoires (zoals shawls, zonnebrillen, sieraden, hoeden en tassen):
#Chanel #Guess #Benetton #Gucci

Entree: gratis

Openingstijden: 0900 – 18.00 uur

De bar is open voor koffie, thee, fris, sap, bier en wijn!

Organisatie en meer informatie
lobkedendekker@hotmail.com
jennybroersma@hotmail.com
helen.kleverlaan@klm4u.com
mariesophie.wesel@gmail.com

Evenement Details
    13 april 2019
  • Aanvang
  • Eind datum
    13 april 2019 18:00
  • Status
  • Locatie
  • Categorie
    • Evenement

Met een jaarlijkse donatie van € 25,- draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.

Decline all Services
Accept all Services