Violiste Maria Milstein & Ensemble – Grootse kamermuziekwerken

Maria Milstein

Russisch/Franse topvioliste Maria Milstein komt dit lenteconcert op deze zondagmiddag opluisteren en neemt een bijzonder ensemble mee om grootse kamermuziekwerken te vertolken. Violist Mathieu van Bellen (van het Busch Trio) en een deel van haar muzikale familie: haar ouders de altvioliste Nathalia Tolstaia en pianist Serguei Milstein maken hun opwachting.

Altvioliste Natalia Tolstaia en pianist Serguei Milstein

• Robert Schumann – Kinderszenen op.15
  • Serguei Milstein piano
  • Sergej Prokofiev – Sonate voor 2 violen op.56
  • Maria Milstein en Mathieu van Bellen viool
  • Béla Bartók – Zes Roemeense Volksdansen Sz. 56, arr. voor viool en piano
  • Mathieu van Bellen viool, Serguei Milstein piano
  • Antonín Dvořák – Terzetto in c groot op.74, voor 2 violen en altviool
  • Maria Milstein en Mathieu van Bellen, viool, Natalia Tolstaia altviool
  • Johannes Brahms – Hoorn Trio op.40, bewerking van de componist voor viool, altviool en piano
  • Maria Milstein viool, Natalia Tolstaia altviool, Serguei Milstein piano

Toegangskaarten € 17,50 p/p

Korting voor: abonnementhouders Kamermuziekserie Ruïnekerk, donateurs van de stichting Vrienden van de Ruïnekerk en donateurs van de Stichting Vrienden van het Vredeskerkje. U betaalt dan slechts € 15,-

Kaartverkoop
Reserveren en informatie: mail naar kaartverkoop@kunstgetij.nl of bel (06) 50 58 43 08. Kaarten zijn vanaf 15 maart ook verkrijgbaar bij de Eerste Bergensche Boekhandel en, voorafgaand het concert, aan de zaal zolang de voorraad strekt.

Evenement Details
    7 april 2019
  • Aanvang
  • Eind datum
    7 april 2019
  • Status
    Aankomend
  • Locatie
  • Organisator
    • St. Kunstgetij
  • Categorie
    • Muziek
  • Website

Met een jaarlijkse donatie van € 25,- draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.

Weigeren
Accepteren