Heerlijk Bergen – vrijdag

vrijdag 18 juni 2021 / 16:00 uur - 23:59 uur

Heerlijk Bergen op wielen

Het smakelijkste gratis foodevenement strijkt weer neer op het Ruïnekerkterrein in hartje Bergen. De grond rondom de Ruïnekerk wordt omgetoverd tot een waar foodfestijn en staat Heerlijk Bergen in het teken van culinair genieten op wielen.

Diverse foodtrucks staan verspreid over het terrein en verzorgen culinaire gerechten. De foodtrucks worden gerund door horeca-ondernemers uit Bergen en andere (lokale) aanbieders.

Verwacht semi-akoestische optredens en een knusse en gezellige sfeer op de tweede editie van Heerlijk Bergen!

Heerlijk Bergen vindt plaats van vrijdag 18 t/m zondag 20 juni 2021.

Tijden
Vrijdag: 16.00 – 00.00 uur