• Dit evenement is voorbij.

Herman Pleij over The Roaring Twenties

vrijdag 4 maart / 12:30 - 15:30

Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande knop en kosten €15,00 (exclusief museumentree).

Let op: er zijn 2 lezingen. Beginnend om 12:30 en 14:30. De lezing duurt een uur.

Emeritus hoogleraar historische Nederlandse letterkunde Herman Pleij (1943) deelt in zijn lezing voor Museum Kranenburgh zijn bespiegelingen over The Roaring Twenties. Pleij is een veel geziene gast op de Nederlandse televisie. Op bevlogen wijze vertelt Pleij over diverse onderwerpen, zoals de Nederlandse identiteit en cultuurhistorie en weet hiervoor een breed publiek enthousiast te maken. Zijn lezingen zijn boeiend, verrassend, herkenbaar en onthullen wat ons beweegt. Dit maakt dat het publiek veel plezier beleeft aan zijn verhaal en regelmatig in de lach schiet.

• Datum:
    vrijdag