• Dit event is voorbij.

High tea (op uitnodiging)

zaterdag 9 november 2019

High tea

De Ruïnekerk is een historische toplocatie in hartje Bergen voor bijzondere evenementen. Door haar sfeervolle ambiance is de Ruïnekerk een unieke locatie voor een evenement, klein en groot. Zo ook voor een high tea.

Heeft u ideeën voor een (feestelijke) bijeenkomst? Bespreek uw wensen met ons en wij maken graag een passende offerte. Bel met Suzanne Ooms (06) 27 56 11 16 voor een afspraak met een kopje koffie of thee.

• Datum:
    zaterdag