Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Jubileumconcert Bodhi

zaterdag 18 november / 20:00 - 22:00

    €18,29

Losse tickets: €18,29

Ter ere van haar 70e verjaardag én na ruim 50 jaar muziek, kijkt Bodhi terug op een mooie muzikale en creatieve periode. 

“De muziek is haar met de paplepel ingegoten. Met haar broer en ik speelden gitaar, mijn vader de ukelele en onze moeder was onze trouwste fan.  Er werd regelmatig muziek gemaakt bij ons thuis. Toen ik 13 jaar was ben ik op gitaarles gegaan want ik wilde net als mijn broer gitaar leren spelen. Mijn muziekleraar de heer Bremer, vertelde mij dat ik een mooie zangstem had. Joan Baez was toentertijd mijn favoriete zangeres en ik werd door haar geïnspireerd en ging op zangles. 

Nu ben ik al vele jaren actief als vertolkster van Engelse, Nederlandse, Spaanse en Franse muziek. Mijn inspiratie haal ik nu ook uit de muziek van Mary Black, Frida Boccara, Eva Cassidy, Dougie MacLean en vele anderen. 

Naast solisten- en studiowerk heb ik ook samengewerkt met inspirerende en gerenommeerde muzikanten (zie “gastoptredens”) en met verhalenvertelster Naomi Stern waar ik nog steeds mee optreed met ons programma “Verhaal-en-de-muziek”  www.verhalentheater.nl .  Ook treed ik regelmatig op met Titus Kraakman (zang, gitaar, bousouki, bodhran en banjo) met ons programma “On celtic roads”, waarbij ik ook de Bodhrán  (Ierse trommel) en spoons speel. Van prachtige Ierse en Schotse ballads tot vrolijke pub songs; www.bodhititus.com

Ik ben dankbaar dat ik met zingen mezelf en anderen in vervoering kan brengen en het is geweldig dat zoveel mensen willen meewerken aan mijn jubileumconcert. “

 

Samen met mijn muze vrienden 

maken we er een mooie avond van 

EVENEMENT DETAILS

 • Datum:
  zaterdag
  18 november
 • Tijd:
  20:00 - 22:00
 • Kosten:
  €18,29
 • Categorie:

Locatie

Bergen NH

Organisator

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën
  Latest Posts

  Ik wil een bedrag doneren!

  • Selecteer aan welke stichting u wilt doneren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ik word vriend!

  Met een jaarlijkse donatie draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.