Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerstmarkt Bergen 2023

zondag 10 december / 11:00 - 18:00

kerstmarkt

Dit evenement wordt georganiseerd door Rotary.

Kerstmarkt Bergen - Rotary

De Kerstmarkt vindt plaats op het bekende terrein rond de Ruïnekerk en wordt georganiseerd om geld op te halen voor verschillende goede doelen. En natuurlijk om een goed evenement neer te zetten voor de gemeenschap in Bergen. Rondstruinen op het terrein met een Glühwein of warme Choco in de hand, dat is de bedoeling.

We organiseren dit allemaal voor goede doelen; Het onderhoud van de Ruïnekerk en het Familiehuis Noordwest. Hieronder leest u er alles over.

Tijdens de Kerstmarkt staat er een wens (kerst)boom. Hang jij ook jouw suggestie voor een lokaal initiatief in de boom? Rotary Bergen maakt hier een selectie uit. Dankzij de 2022 wensboom verzorgde de Rotaryclub Bergen een onvergetelijke middag met haring en muziek voor de bewoners van de Prins Hendrikstichting; een ouderenzorginstelling in Egmond. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Visspecialist Heusy.

Uiteraard kan de Kerstmarkt niet plaatsvinden zonder standhouders en sponsors.

Ieder jaar is de sfeer fantastisch, dit mede dankzij de enthousiaste kraamhouders. Daarom roepen wij standhouders op om zich te melden via de button op deze website. Er zijn al veel kramen bezet, maar er is nog ruimte voor enkele kramen. Hoe leuk is het goede doelen te steunen door verkopen en ondertussen te genieten van een mooie dag.

Sponsors kunnen van verschillende pakketten gebruik maken om de kerstmarkt en de goede doelen te ondersteunen. Met kleine en grote budgetten kan het verschil gemaakt worden.

EVENEMENT DETAILS

 • Datum:
  zondag
  10 december
 • Tijd:
  11:00 - 18:00
 • Categorie:

Locatie

Bergen NH

Organisator

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën
  Latest Posts

  Ik wil een bedrag doneren!

  • Selecteer aan welke stichting u wilt doneren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ik word vriend!

  Met een jaarlijkse donatie draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.