• Dit event is voorbij.

Open avonden Ruïnekerk

donderdag 4 juli 2019 / 19:00 uur - 21:30 uur

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 19:00 uur on donderdag, repeating until donderdag 25 juli 2019

Orgel Ruïnekerk

Altijd al eens rond willen kijken in de Ruïnekerk? Benieuwd naar de woelige historie van dit werkelijk unieke gebouw midden in Bergen? Of heeft u behoefte aan een rustig meditatief moment?

Loop dan in de maand juli de Ruïnekerk eens binnen. De entree is gratis.

Op deze donderdagavonden kunt u luisteren naar muziek. Geen concerten maar open repetities, dus rondkijken is ook dan gewoon mogelijk.

De open donderdagavonden zijn:
4, 11, 18 en 25 juli van 19.00 tot 21.30 uur.