Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

[UITVERKOCHT] Spiritualiteit Is Een Subjectieve Interpretatie Van de Quantum Wetten – Roy Martina

vrijdag 22 september / 20:00 - 22:00

    €25

Helaas is dit evenement uitverkocht.

Roy Martina, holistisch arts, auteur van 88 boeken, business en Life Coach en internationale trainer/spreker geeft een lezing over de spirituele kant van Quantum Fysica.

Quantum Fysica is primair de wetenschap van de niet-materiële wereld. De niet-materiële wereld is de blauwdruk van de materiële wereld. Wanneer je die weet te beïnvloeden kan je ook de materiële wereld beïnvloeden. M.a.w. het zijn de principes van het beïnvloeden van het informatieveld oftewel het veld waar de blauwdruk is van alles wat we in de materiële wereld waarnemen. Als we praten over manifestatie, materialisatie, principes van aantrekkingskracht en synchroniciteit dan heeft dat te maken met onze vaardigheid het Quantum Veld te beïnvloeden. Het maakt niet uit of we daar bewust van zijn of dat we het onbewust doen.

Dit gaat verder dan positieve geloofsovertuigingen omdat het niets met overtuiging of geloof te maken heeft. Als jij weet hoe het Quantum Veld te beïnvloeden, dan kan je het onmogelijke waarmaken. Het mooiste is het allerbelangrijkste Quantum principe; dat van moeiteloosheid. Als je je moet inspannen of stressen om succes te behalen dan doe je dat op mentale kracht of wilskracht. Op het moment dat je leert met het Quantum Veld te spelen dan gaat alles met gratie, genot en gemak.

Verder is het van belang om het concept van tijd te begrijpen; in de fysieke 3-Dimensionale wereld is tijd lineair; verleden, heden en toekomst. In het Quantum veld is tijd parallel; dat betekent dat alles tegelijkertijd gebeurt en dat alles te beïnvloeden is. Je kan je toekomst veranderen door naar een parallelle tijdlijn te gaan waar je toekomst vele malen beter is. De spirituele kant van de Quantum Fysica is wanneer je het gaat gebruiken om de beste versie van jezelf te worden, de versie die het meest gelukkig, gezond en succesvol is en de grootste impact heeft. Dat maakt deze principes fascinerend omdat je succes niet meer najaagt maar succes naar je toekomt, moeiteloos.

Het Quantum Veld communiceert met je. De vraag is of je dat kunt waarnemen. Het valt je toe, dat is geen toeval maar synchroniciteit. Wat Roy Martina gaat uitleggen is hoe je door het begrijpen van de Quantum Fysica je makkelijker het leven kunt creëren dat je wilt en ook het onmogelijke kunt waarmaken zonder jezelf te forceren!

Drs. Roy Martina heeft gewerkt en workshops gegeven met o.a. Deepak Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl en Masaru Emoto. Hij heeft diverse nieuwe holistische therapieën ontwikkeld zoals Omega Healing, Emotioneel Evenwicht en Remote Chi (Heling op Afstand). Hij heeft meer dan 1.000 natuurlijke remedies ontwikkeld die in de USA, China en Europa worden verkocht. Hij is al meer dan 40 jaar holistisch arts en heeft meer dan 250.000 therapeuten, artsen en managers opgeleid.

HET IS TIJD…

Om je volledig potentieel te ontketenen. Om je spirituele DNA te activeren. Om je los te koppelen van de Matrix. Om je macht terug te nemen. Om je ziel te helen. Om de goddelijke essentie, die je bent, te belichamen. Om je te herinneren dat je liefde bent. Om al je hartenwensen aan te trekken. Om je droomleven te leven. Om de Quantum Sapiens in je wakker te maken.

Het is tijd.

Meer info op zijn site, klik hier.

EVENEMENT DETAILS

 • Datum:
  vrijdag
  22 september
 • Tijd:
  20:00 - 22:00
 • Kosten:
  €25
 • Categorie:

Locatie

Bergen NH

Organisator

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën
  Latest Posts

  Ik wil een bedrag doneren!

  • Selecteer aan welke stichting u wilt doneren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ik word vriend!

  Met een jaarlijkse donatie draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.