• Dit evenement is voorbij.

Stabat Mater op Goede Vrijdag

vrijdag 15 april / 16:00 - 18:00

Goede Vrijdag valt dit jaar op 15 april. Al meer dan 25 jaar wordt dit beroemde muziekstuk van G.B. Pergolesie (1710-1736)  op Goede Vrijdag uitgevoerd in de Ruïnekerk. Het vertelt hoe het moet zijn geweest voor de moeder van Jezus, die jongen aan het kruis.  De crew voor dit jaar bestaat uit: Sabine Kirsten (sopraan), Ingrid Stijsiger (mezzo), Gregor Overtoom (viool), Erna Sommer (viool), Jorien van Tuinen (altviool) en Irene van den Heuvel (cello). Ds. Engele Wijnsma geeft een inleiding, daarna volgt 40 minuten prachtige muziek.

Aanvang 16.00 uur – Ruïnekerk open 15.30 uur.

De toegang is gratis; uw vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld.

Reserveren is niet mogelijk.

• Datum:
    vrijdag