Take Me To Church Tour: Paul de Munnik en Ricky Koole [Avond]

zaterdag 30 januari 2021 / 19:30 uur - 21:30 uur

De kaartverkoop is reeds geopend. Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

U bekijkt het avond concert. Er is ook een matinee concert.

Zaterdag 16 januari zullen Paul de Munnik en Ricky Koole twee intieme en exclusieve concerten geven in de ruïnekerk van Bergen. Na het succes van Summer Sundays afgelopen september, toen De Munnik met speciale gast Martin Buitenhuis (zanger Van Dik Hout) enkele tuinconcerten gaf, krijgt het concept Special Concerts een vervolg langs pittoreske kerkjes. Dit keer zal Ricky Koole aan de zijde van Paul de Munnik meespelen tijdens de Take Me To Church Tour.

Namens organisator SportsGen laat Ed Kuijper weten: ‘Afgelopen voorjaar zat ik met mijn vriend Paul de Munnik te denken aan nieuwe mogelijkheden die binnen coronamaatregelen pasten. Daar kwam Summer Sundays uit voort. Twee optredens van maximaal 100 bezoekers op een zondag op een bijzondere locatie. Zowel Assendelft, Noordbeemster als Hilversum waren uitverkocht. Echt geweldig leuk. We hebben besloten om hier deze winter een vervolg aan te geven. Want alle artiesten willen spelen, willen contact met hun publiek en de mensen willen niets liever dan er af en toe eens lekker uit. Binnen de regels organiseren wij derhalve deze unieke concerten.

Zaterdag 16 januari speelt Paul de Munnik samen met Ricky Koole in Bergen. Zij zullen eigen werk spelen maar ook hun eigen favoriete liedjes ten gehore brengen. En dat in de prachtige ambiance van de ruïnekerk van Bergen.
Er is in samenwerking met restaurant LadyPapa een speciaal arrangement samengesteld. De middagsessie bestaat uit een 3-gangenlunch en het concert, ’s avonds is er een 3-gangendiner met het concert van Paul en Ricky. Voor zowel de middag- als de avondsessie zijn slechts 60 kaarten beschikbaar.