Vintage & Second hand Market

zaterdag 12 oktober 2019 / 09:00 - 18:00

Vintagemarkt

De Ruïnekerk wordt omgetoverd tot een grote tweedehands markt. De kerk hangt deze dag vol met kleding voor zowel volwassenen, baby’s en kinderen, handtassen, schoenen, pumps, laarzen en sieraden. Werkelijk alle maten en stijlen van klassiek tot stoer, hip, vintage en casual.

Everything Old is New Again!

Prachtige merkkleding voor volwassenen van o.a.
#Repeat, #Closed, #Iro, #FilippaK #Chanel #IsabelMarantEtoile #Humanoid #Forteforte #Acne #MarcJacobs #SeeByChloe #GuiseppeZanotti #Sissyboy, #Cambio, #Indies, #Wolford, #MIH, #IslaIbiza, #TedBaker, #HaleBob, #Cassiopee, #ByBar, #Girbaud, #CarolineBiss, #ElisabettaFrenchie, #LaDress, #Zara, #RinaScimento, #AtosLombardini, #AnaAlcazar, #Drykorn, #DNA, #Vanillia, #ArmaniJeans, #Anecdote, #StoneIsland, #AllSaints, #Nike, #ScotchandSoda, #CanadaGoose #High, #Twinset, #StyleandButler, #Rayure, #Moschino
#JaneLushka, #Set, #Benetton, #AbercrombieandFitch #Rosemunde, #CarolineBiss, #June72, #MichaelKors

Kleding voor kids
#ScotchRebel, #Scotchshrunk, #RalphLauren, #TumbleandDry, #NorthFace, #FingerintheNose, #StoneIsland, #Burberry #Ferrari, #Parajumpers, #Villebrequin, #Moncler, #PetitBateau #NameIt, #Benetton, #SissyBoy, #Gaastra, #MassimoDutti, #Diesel, #HugoBoss, #IKKS, #TommyHilfiger, #Noukies, #Gaastra, #Quicksilver, #Billabong, #Dsquared, #NikeAirMax, #Zara, #AbercrombieandFitch, #HandM, #AeronauticaMilitare

Schoenen
#Panara #Guess #Lanvin #PantofoladOro #Converse

Accessoires (zoals shawls, zonnebrillen, sieraden, hoeden en tassen):
#Chanel #Guess #Benetton #Gucci

Entree: gratis

Openingstijden: 0.900 – 18.00 uur

De bar is open voor koffie, thee, fris, sap, bier en wijn!

Organisatie en meer informatie
lobkedendekker@hotmail.com