Vintage & Second Hand Market

zaterdag 9 oktober / 09:00 - 17:00

“Everything Old is New Again!”

Graag nodigen we je uit voor de Vintage & Second hand Market in de Ruïnekerk in het centrum van Bergen NH.

Op zaterdag 9 oktober wordt de Ruïnekerk omgetoverd tot een grote tweedehands markt. De kerk hangt deze dag vol met kleding voor zowel volwassenen, baby’s en kinderen, handtassen, schoenen, pumps, laarzen en sieraden. Werkelijk alle maten en stijlen van klassiek tot stoer, hip, vintage en casual.
Markeer deze dag in je agenda en mis ‘m niet!

Prachtige merkkleding van oa:
VOLWASSEN:
#Repeat, #Closed, #Iro, #FilippaK #Chanel #IsabelMarantEtoile #Humanoid #Forteforte #Acne #MarcJacobs #SeeByChloe #GuiseppeZanotti #Sissyboy, #Cambio, #Indies, #Wolford, #MIH, #IslaIbiza, #TedBaker, #HaleBob, #Cassiopee, #ByBar, #Girbaud, #CarolineBiss, #ElisabettaFrenchie, #LaDress, #Zara, #RinaScimento, #AtosLombardini, #AnaAlcazar, #Drykorn, #DNA, #Vanillia, #ArmaniJeans, #Anecdote, #StoneIsland, #AllSaints, #Nike, #ScotchandSoda, #CanadaGoose #High, #Twinset, #StyleandButler, #Rayure, #Moschino
#JaneLushka, #Set, #Benetton, #AbercrombieandFitch #Rosemunde, #CarolineBiss, #June72, #MichaelKors

KIDS:
#ScotchRebel, #Scotchshrunk, #RalphLauren, #TumbleandDry, #NorthFace, #FingerintheNose, #StoneIsland, #Burberry #Ferrari, #Parajumpers, #Villebrequin, #Moncler, #PetitBateau #NameIt, #Benetton, #SissyBoy, #Gaastra, #MassimoDutti, #Diesel, #HugoBoss, #IKKS, #TommyHilfiger, #Noukies, #Gaastra, #Quicksilver, #Billabong, #Dsquared, #NikeAirMax, #Zara, #AbercrombieandFitch, #HandM, #AeronauticaMilitare

SCHOENEN:
#Panara #Guess #Lanvin #PantofoladOro #Converse

ACCESSOIRES (zoals shawls, zonnebrillen, sieraden, hoeden en tassen):
#Chanel #Guess #Benetton #Gucci

Wanneer: Zaterdag 9 oktober
Tijd: 09:00 tot 17:00
Toegang: #Gratis
Locatie: De Ruïnekerk, Bergen NH

Helaas gelden ook voor dit evenement de door de overheid gemaakte regels. Er zal deurbeleid zijn om de Coronapas of een recent afgenomen negatieve test te checken. Hopelijk zal het volgend jaar weer normaal zijn. Maar we laten de pret niet drukken! We zijn blij dat het weer door mag gaan!! We hebben er zin in en hopen jullie ook! Tot dan!

Organisatie en meer informatie
lobkedendekker@hotmail.com