← Terug naar Evenementen

Muziek in de Ruïnekerk

(06) 50 58 43 08||www.duinstreekkamermuziek.nl

Stichting Muziek in de Ruïnekerk organiseert al ruim 25 jaar een serie kamermuziekconcerten in de Ruïnekerk Bergen NH. Wat begon als een zomerse orgelserie is uitgegroeid tot een winterserie kamermuziek van zes concerten op de zondagmiddag. Elk jaar weer met een veelbelovend programma.

Stichting Muziek in de Ruïnekerk
De heer K. van der Hoek
Oude Bergerweg 77
1862 KK  Bergen NH
info@duinstreekkamermuziek.nl

zondag 26 februari 2023

Ragazze Quartet en bariton Martijn Cornet – Schubert’s Winterreise

zondag 26 februari / 15:00 - 17:00

Winterreise neemt een centrale plaats in in het liedoeuvre van Schubert en in de harten van de liefhebbers van zijn muziek. Van het werk verschenen tot op heden honderden cd-opnames. De hang naar het onbekende en onwereldse spreekt uit de tekst van elk lied van Winterreise. Deze reis is niet zomaar een reis: het is een reis naar het onbekende.

Meer weten »

zondag 26 maart 2023

Gauguin Ensemble

zondag 26 maart / 15:00 - 17:00

Grootse kamermuziek voor piano, cello en klarinet.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen