Word Bedrijfsvriend

Als Bedrijfsvriend bent u een belangrijke sponsor van de Ruïnekerk en draagt u significant bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.

Wilt u Bedrijfsvriend worden? Er zijn drie keuzemogelijkheden:

• Gouden Bedrijfsvriend: € 3.000,- per jaar
  • Zilveren Bedrijfsvriend: € 2.000,- per jaar
  • Bedrijfsvriend: € 1.000,- per jaar

Wilt u Bedrijfsvriend worden? Neem contact op met Pauline Bakker (06) 10 30 30 44 of via paulinebakker@ruinekerk.nl onder het genot van een kopje koffie of thee bespreekt zij met u graag de mogelijkheden.

Voor alle Bedrijfsvrienden gelden de volgende voordelen:

• Gratis deelname aan de door de Ruïnekerk georganiseerde, exclusieve netwerkborrel in het najaar;
  • 10% Korting op de huur van één of meerdere delen van de Ruïnekerk en het terrein;
  • Gratis entree tijdens jaarlijkse Vriendenavond;
  • Vijf exemplaren van het boek ‘De Ruïnekerk in Bergen, een levend monument’ van Maria Smook-Krikke en Henk van Oort, ter waarde van € 19,95 p/st;
  • Ongeveer 10 tot 12 (digitale) nieuwsbrieven per jaar, zodat u als eerste op de hoogte bent van de activiteiten in en om de Ruïnekerk;
  • 10% Korting bij een abonnement van de Stichting Duinstreek Kamermuziek;
  • Korting op merchandise van de Stichting Ruïnekerk, zoals CD’s en boeken.

Zilveren Bedrijfsvrienden hebben extra voordelen, namelijk:

• In plaats van 10% korting krijgt u 15% korting op de huur van één of meerdere delen van de Ruïnekerk en het terrein;
  • Een exclusieve jaarlijkse ontvangst/ontmoeting met koffie én rondleiding voor uw medewerkers of relaties in de Ruïnekerk (in overleg met u op maat geregeld);
  • Vermelding (indien gewenst) van uw bedrijfslogo en/of naam op onze nieuwsbrieven, de website en waar mogelijk op andere uitgaven van de Stichting Ruïnekerk.

Gouden Bedrijfsvrienden krijgen nog meer voordelen, namelijk:

• In plaats van 10% korting krijgt u 25% korting op de huur van één of meerdere delen van de Ruïnekerk en het terrein;
  • Een exclusieve jaarlijkse ontvangst voor maximaal 100 personen in januari (nieuwjaarsborrel voor uw medewerkers of relaties in de Ruïnekerk). Deze ontvangst wordt in nauw overleg met u op maat gemaakt;
Onze Services
Op een unieke historische locatie vol mogelijkheden.

De Ruïnekerk biedt een sfeervolle ambiance voor evenementen. Het is een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving.

Voor bruiloften, uitvaarten en vergaderingen is de Ruïnekerk een uitstekende locatie. Een prachtig decor voor alle grote gebeurtenissen in uw leven.

Wij ondersteunen u onder andere bij het promoten van uw evenement en de ticketverkoop. Zo kunt u zich volledig op uw optreden richten.

Feestje te vieren? Of wilt u een groot zakelijk diner verzorgen? Wij verzorgen de locatie en de catering voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten.