Marketing

Uw evenement nog meer tot een succes maken? Geen omkijken hebben naar de organisatie er omheen?

Wij kunnen de ticketverkoop en promotie uit handen nemen. U krijgt sowieso een vermelding in de Agenda op deze website.

In overleg kunnen we meer voor u doen.

Neem hiervoor contact op met Pauline Bakker, marketing-manager, (06) 10 30 30 44 of via paulinebakker@ruinekerk.nl

Catering

Locatie en catering geregeld vanuit één organisatie. Hoe fijn is dat te weten dat alles is geregeld en soepel verloopt.

Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte verzorgen wij de catering in de Ruïnekerk of in een van de omliggende horecagelegenheden.

Er zijn diverse mogelijkheden en deze bespreken wij graag met u.

Neem hiervoor contact op met Susanne Ooms, facilitair-manager, (06) 27 56 11 16 of via info@ruinekerk.nl of Pauline Bakker, marketing-manager, (06) 10 30 30 44 of via paulinebakker@ruinekerk.nl