Koningsdag

maandag 27 april 2020

Om 09.45 uur (tot 10.00 uur) vindt door de waarnemend burgemeester de dagopening van Koningsdag plaats op het buitenterrein in aanwezigheid van Scouting de Heerlijkheid en de Bergense Harmonie. De organisatie van deze feestelijke dag ligt in handen van de vrijwilligers van de Oranje Vereniging Bergen.

Opstelling van de oldtimers, rondom de Ruïnekerk, ±13 uur.

Tussen 15.00 en 17.00 uur is er een op programma (wordt later bekend gemaakt) op het buitenpodium op het terrein van de Ruïnekerk, tegenover Accolade makelaars.

In de middag is het goed toeven bij de muziektent op het terrein van de Ruïnekerk (tegenover Fabels). Tussen 14.00 en 19.00 uur staan op het podium diverse bands te spelen.

‘s Avonds speelt traditiegetrouw de Bergense Harmonie in de Ruïnekerk. Aanvang 20.00 uur. Het concert duurt ong. 1 uur en de toegang is gratis.

Foto: Ellen van Kaam