Ruïneterras

De tuin van de Ruïnekerk wordt na het succes van vorig jaar weer gebruikt als buitenterras voor de horeca ondernemers.
Laten we hopen op een mooie lange warme zomer.
Kom gezellig koffie drinken, lunchen, borrelen of dineren bij  Café-Restaurant Het Huis met de Pilaren, Fabels Eten en Drinken, Eetcafé De Lamoraal, Café d’Alderliefste & Bistro Elvie.

Jaarlijkse evenementen

Kunst10Daagse Bergen NH
International Holland Music Sessions
Jazz & Sail Bergen NH
Heerlijk Bergen op wielen
Kerstmarkt Bergen - Rotary
Duinstreek Kamermuziek
Kunstgetij

List of Evenementen

zaterdag 9 juli

De mooiste dag van uw leven in de Ruïnekerk! Een historische romantische locatie om je huwelijk te vieren.

woensdag 24 augustus

vrijdag 26 augustus