Een unieke, historische locatie voor diverse gelegenheden

Om een bezoek aan de Ruïnekerk zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen voor bezoekers en/of huurder hanteren wij een corona protocol met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

Het protocol wordt regelmatig geëvalueerd en indien mogelijk aangepast.

Helaas zijn wij door de corona crisis genoodzaakt de huurtarieven aan te passen afhankelijk van het soort boeking. Voor meer informatie: 06 27561116 

Bruiloft Ruïnekerk Bergen NH

Trouwen

De viering van de mooiste dag van uw leven hoort plaats te vinden op een van de mooiste locaties. De Ruïnekerk staat garant voor een unieke setting en persoonlijke service. Ontdekken of de Ruïnekerk voor u de perfecte trouwlocatie is? Het team van de Ruïnekerk staat u graag te woord!

Uitvaartkist Ruïnekerk Bergen NH

Rouwen

Afscheid nemen. Voor velen een van de moeilijkste en belangrijkste momenten in het leven. Afscheid nemen is persoonlijk. Wensen van de overledene en naasten staan voorop. Uw uitvaartverzorger en de Ruïnekerk stelt alles in het werk om aan deze wensen te voldoen.

Vergadertafel Bergen Ruïnekerk Bergen NH

Vergaderen

De Ruïnekerk biedt een unieke ambiance voor een zakelijke bijeenkomst in een kleinere of grotere setting. De Ruïnekerkzaal biedt aan maximaal 200 personen een zitplaats, e.e.a. afhankelijk van de gewenste opstelling.

Pianoconcert Ruïnekerk Bergen

Cultuur

De Ruïnekerk biedt zonder twijfel een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving. De historische evenementenlocatie biedt een sfeervolle ambiance voor gastproducties.

Food event

Evenementen

De Ruïnekerk is een historische toplocatie in hartje Bergen voor bijzondere evenementen.

Heeft u een idee dat u in en/of om de Ruïnekerk wilt organiseren? Deel het met ons. Er zijn vele mogelijkheden en wij denken graag met u mee.

Promotie

Faciliteiten en Tarieven

Voor het organiseren van een evenement, klein of groot, staan er diverse faciliteiten tot uw beschikking in en om de Ruïnekerk.

Voor bepaalde evenementen hebben wij een standaard prijslijst. Echter, niet alle wensen zijn standaard en wij voldoen graag aan uw wensen. Neem daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken bij een kopje koffie of thee.

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën
  Latest Posts

  Ik wil een bedrag doneren!

  • Selecteer aan welke stichting u wilt doneren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ik word vriend!

  Met een jaarlijkse donatie draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.