ANBI Status

Belastingvrij

Zowel de Stichting Ruïnekerk als de Stichting Vrienden van de Ruïnekerk is door de Belastingdienst erkend als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI) en heeft een culturele ANBI status, hetgeen betekent dat er 25% extra kan worden verrekend met de fiscus, naast een aantal interessante fiscale voordelen.

Een ANBI hoeft geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die de ANBI ontvangt in het kader van het algemeen belang.

Uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld voor het recht van schenkingen.

U kunt als gever, binnen de daarvoor geldende regels, giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken.

Meer informatie over de ANBI-regeling vindt u op de website van de Belastingdienst.

De meest recente pdf met de ANBI-gegevens van de Stichting Ruïnekerk kunt u hier downloaden.

De laatst uitgegeven pdf met de ANBI-gegevens van de Stichting Vrienden van de Ruïnekerk kunt u hier downloaden.

Onze Services
Op een prachtige locatie vol mogelijkheden.

Deze locatie biedt een sfeervolle ambiance voor evenementen. Het is één van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving.

Voor bruiloften, uitvaarten en vergaderingen is de Ruïnekerk een uitstekende locatie. Een prachtig decor voor alle grote gebeurtenissen in uw leven.

Wij ondersteunen u onder andere bij het promoten van uw evenement en de ticketverkoop. Zo kunt is zich volledig op uw optreden storten.

Feestje te vieren? Of wilt u een groot zakelijk diner verzorgen? Wij verzorgen de locatie en de catering voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten.