Heeft u nog vragen bij het plannen van uw bezoek?

ContainRuinekerk

Ruïnekerk Bergen ligt in het bruisende centrum van Bergen en biedt veel mogelijkheden voor een gezellige uitstapje met vrienden en familie. De restaurants in het dorp ontvangen u graag voor of na een bezoek aan de Ruïnekerk.

Parkeren
In het centrum is parkeren alleen mogelijk bij parkeermeters of in de parkeergarage onder supermarkt Deen.

Mindervaliden
De straat voor de hoofdentree is autovrij. Mindervaliden mogen bij uitzondering voor de Ruïnekerk worden afgezet. Neemt u hiervoor contact op met Susanne Ooms, facilitair-manager (06) 27 56 11 16

Fiets
Komt u met de fiets? Dan kunt u deze gemakkelijk stallen in de fietsenrekken op het Ruïnekerkterrein.

Bus
Lijn 166 stop bij bushalte Plein, Bergen. Daar vandaan is het ongeveer 3 minuten wandelen naar de Ruïnekerk. Plan uw route met de ov-planner 9292.

Bergen Ruïnekerk Bergen NH

A-B-C

Assistentie: voor eventuele assistentie in de Rui2nekerk kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Blindegeleidehond: een officieel getrainde blindengeleidehond mag mee naar binnen om u te begeleiden.

Garderobe: vindt u in de hal en is niet bewaakt.

Drankje: tijdens de pauze en na afloop van een voorstelling schenken wij u in de Ruïnekerk graag een drankje met soms een hapje erbij.

Honden: zijn helaas niet welkom in de Ruïnekerk. Een officieel getrainde blindengeleidehond mag mee naar binnen om u te begeleiden.

Nieuwsbrief: houdt u ook van de bijzondere sfeer in de Ruïnekerk waar regelmatig evenementen plaatsvinden? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Pauze en/of eindtijd: de beslissing of een voorstelling wel of geen pauze bevat ligt bij diegene de voorstelling produceert of uitvoert. Het kan zijn dat de aard van de voorstelling een pauze niet toelaat of juist wel. Als u wilt weten of er een pauze is en/of hoe laat de voorstelling/concert is afgelopen (bijvoorbeeld vanwege openbaar vervoer, lift of oppas), neem dan contact op met Susan Ooms, facilitair-manager (06) 27 56 11 16.

Ringleiding: aanwezig

Rolstoel: de Ruïnekerk is rolstoeltoegankelijk