Stichting bestuur Ruïnekerk

Stichting Ruïnekerk

Stichting Ruïnekerk heeft als doel het gebouw beschikbaar te stellen aan de gemeenschap en daarbij voor een zodanige exploitatie zorg te dragen dat het gebouw het benodigde onderhoud krijgt. De stichting is er niet op gericht om winst te maken.

Evenementenlocatie

Naast het onderhoud heeft de stichting als doel de Ruïnekerk beschikbaar te stellen als een feestelijke ambiance voor allerlei evenementen.

Onderhoud en beheer

Het onderhoud en beheer van het gebouw zijn volledig ondergebracht bij de Stichting Ruïnekerk, die sinds eind 2009 een in meerderheid niet-kerkelijk bestuur heeft. Het bestuur van de Stichting Ruïnekerk functioneert onafhankelijk van de Protestantse Gemeente Bergen (PGB).

Het onderhoud van het kerkgebouw vindt plaats op basis van een jaarlijks onderhoudsplan dat in overleg met Monumentenzorg is opgesteld.

ANBI Instelling

De Stichting Ruïnekerk is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat de stichting u een aantal interessante fiscale voordelen biedt. Download de ANBI-gegevens van de Stichting Ruïnekerk.

Ruud Smit: voorzitter en beheer en onderhoud
André Buitenhuis: vice-voorzitter en exploitatie
Ruud Holstvoogd: secretaris
Berry Verdonk: penningmeester
Annemieke Paping: medewerkers en vrijwilligers

Onze Services
Op een unieke historische locatie vol mogelijkheden.

De Ruïnekerk biedt een sfeervolle ambiance voor evenementen. Het is een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving.

Voor bruiloften, uitvaarten en vergaderingen is de Ruïnekerk een uitstekende locatie. Een prachtig decor voor alle grote gebeurtenissen in uw leven.

Wij ondersteunen u onder andere bij het promoten van uw evenement en de ticketverkoop. Zo kunt u zich volledig op uw optreden richten.

Feestje te vieren? Of wilt u een groot zakelijk diner verzorgen? Wij verzorgen de locatie en de catering voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten.