« Alle Evenementen

Berlage Saxophone Quartet, Karin Strobos, Martijn Cornet in ‘Feier/Fire’ 25-02-2024
Muziek

Berlage Saxophone Quartet, Karin Strobos, Martijn Cornet in ‘Feier/Fire’

zondag 25 februari
15:00 tot 17:00
€23
  • Dit evenement is voorbij.

Heeft u vragen over dit evenement? Neem dan direct contact op met de organisator.

Dit evenement wordt georganiseerd door:

Gegevens

Datum:
zondag 25 februari
Tijd:
15:00 tot 17:00
Kosten:
€23
Evenement Categorie:

Vijfde concert van de kamermuziekserie 2023-2024

Feestmuziek na onheil en omgang met opnieuw onheil. ‘Feier/Fire’ gaat over de enorme opbloei van de muziek tussen twee wereldoorlogen in. Over de glitter en glamour, over het gevoel over nieuw naderend onheil toen, en nu weer. Hoe daarmee om te gaan? Dansen op de vulkaan. Het Berlage Saxophone Quartet is een klasse apart in het internationale muzieklandschap. Met talrijke bijdragen aan theaterproducties en met componist Peter Vigh in hun midden. Hecht zijn ze sinds ze bijna vijftien jaar geleden afstudeerden bij de meester, saxofonist Arno Bornkamp. In ‘Feier/Fire’ speelt zang een grote rol. Gezongen werd er tijdens de roaring twenties, net als nu.

Werken van onder meer Gershwin, Porter, Weill, Spoliansky.

Lars Nierderstrasser sopraansax
Peter Vigh altsax
Juani Palop tenorsax
Eva van Grinsven baritonsax

Karin Strobos sopraan
Martijn Cornet bariton

Kaarten

Losse kaarten kosten € 23,- en kunt u aanschaffen via onderstaande knop. U krijgt automatisch op het opgegeven e-mailadres een bevestiging, die tevens geldt als toegangsbewijs (geprint of op de telefoon).

Een abonnement voor zes concerten kost € 115,-. Een abonnement bestellen kan door het bedrag over te maken op het rekeningnummer van de stichting Muziek in de Ruïnekerk: NL45 INGB 0000 300977 met vermelding van uw naam, e-mailadres en aantal personen. U krijgt dan een bevestiging per e-mail en het abonnement ligt klaar bij het eerste concert. (N.B. Op 200 plaatsen worden er maximaal 130 abonnementen vrijgeven, om ook kaarten over te houden voor belangstellenden voor losse concerten.)

Heeft u vragen over dit evenement? Neem dan direct contact op met de organisator.