« Alle Evenementen

Muziek

Familie concert Peter en de Wolf (4+) | IHMS

zaterdag 3 augustus
13:00 tot 14:00
€20

Heeft u vragen over dit evenement? Neem dan direct contact op met de organisator.

Dit evenement wordt georganiseerd door:

Gegevens

Datum:
zaterdag 3 augustus
Tijd:
13:00 tot 14:00
Kosten:
€20
Evenement Categorie:
Site:
https://ihms.nl/concert/familieconcert-peter-en-de-wolf-bergen2/

Organisator

International Holland Music Sessions
Telefoon
072 220 2310
E-mail
info@ihms.nl
Bekijk de site van Organisator
Tickets

Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts € 10,00.

Een primeur in het concertfestival van IHMS. Voor alle (groot)ouders met kinderen op de basisschool is er een unieke gelegenheid om het sprookje Peter en de Wolf (Prokofjev) te beleven, zittend rondom de concertvleugel en met een verteller die de kinderen meeneemt in het verhaal. De ouders zitten daar weer omheen.

Sergej Prokofjev schreef het stuk in opdracht van het kindertheater in Moskou, om de Russische kinderen kennis te laten maken met muziek. Deze zomer haalt IHMS dit sprookje naar Bergen.

Tobias Wenting neemt de hele familie mee door het muzikale sprookje. Pianoduo Scholtes & Janssens speelt de virtuoze vierhandenversie van dit meesterwerk, waarbij tekst en muziek met elkaar verweven zijn. Spannend, grappig, en een lust voor het oog en oor voor de hele familie!

Het verhaal gaat over de jongen Peter die op avontuur gaat en uit de tuin van zijn opa sluipt. Onderweg ontmoet hij een vogel, een eend en een kat. Maar buiten loopt ook een wolf rond. Opa roept hem net op tijd terug de tuin in, want daar komt de wolf al aan… De wolf loert naar de vogel, de eend en de kat. Zullen ze allemaal veilig blijven? En hoe loopt het avontuur voor Peter en zijn opa af?

Heeft u vragen over dit evenement? Neem dan direct contact op met de organisator.