« Alle Evenementen

Muziek

Hartkoor Bergen/UITVERKOCHT

zondag 21 juli
16:00 tot 18:00
€12,50
  • Dit evenement is voorbij.

Heeft u vragen over dit evenement? Neem dan direct contact op met de organisator.

Dit evenement wordt georganiseerd door:

Gegevens

Datum:
zondag 21 juli
Tijd:
16:00 tot 18:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Site:
https://hartkoorbergen.weticket.com/

Organisator

HartKoor Bergen
E-mail
wieskavelaar@hotmail.com
Bekijk de site van Organisator
Tickets

HartKoor Bergen brengt onder leiding van de gepassioneerde zangeres en zangdocent Wies Kavelaar (Wies en de Liefde) een unieke muzikale ervaring met hun optreden naar de  Ruïnekerk in Bergen, op zondagmiddag 21 juli 2024 van 16:00 tot 18:00.

Het koor heeft maandenlang gerepeteerd en is klaar om een divers repertoire te presenteren aan het publiek. Van parels van vroeger tot moderne stukken van nu. 

De eindpresentatie van dit koor is niet alleen een viering van muziek, maar ook van samenwerking, toewijding en de liefde voor het zingen.

HartKoor Bergen is een nieuw, klein, gemengd koor van alle leeftijden. Tijdens de repetities heeft de nadruk gelegen op de unieke stemmen en muzieksmaak van de koorleden.

Een nieuw soort, op maat gemaakt koor, waarin er zoveel mogelijk gekeken is naar de individuen in de groep, de persoonlijke wensen en talenten van een ieder en waar de repertoirekeuze op is gebaseerd. 

De prachtige stemmen van de koorleden worden begeleid door een fantastische band bestaande uit Wouter Mooy op gitaar, Ton Nieuwenhuizen op basgitaar en Tom Rutgers op percussie.

Heeft u vragen over dit evenement? Neem dan direct contact op met de organisator.