Trouwen in de Ruïnekerk

Bij de viering van de mooiste dag van uw leven hoort een van de mooiste locaties. De Ruïnekerk staat garant voor een unieke setting en persoonlijke service. Bruidsparen uit de wijde omtrek hebben ons hun speciale dag toevertrouwd; al dan niet in samenwerking met een weddingplanner of met het team van de Ruïnekerk.

Trouwlocatie voor iedereen

Hoewel de Ruïnekerk naast historische evenementenlocatie een religieuze functie heeft, betekent dit niet dat u lid dient te zijn van ‘de kerk’ om uw huwelijk in de Ruïnekerk te voltrekken. De deuren van de Ruïnekerk staan voor alle bruidsparen open!

Mogelijkheden

Voor uw huwelijksceremonie biedt de Ruïnekerk plaats aan 200 personen (incl. het balkon). Wilt u samen met uw gasten toasten op uw huwelijk of de bruidstaart aansnijden? Dan kan dat uiteraard.

Meer mogelijkheden omtrent cateringopties bespreken we graag met u. Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte verzorgt de Ruïnekerk de catering of vindt dit plaats in een van de omliggende horecagelegenheden.

Trouwen in de Ruïnekerk
Onze Services
Op een unieke historische locatie vol mogelijkheden.

De Ruïnekerk biedt een sfeervolle ambiance voor evenementen. Het is een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving.

Voor bruiloften, uitvaarten en vergaderingen is de Ruïnekerk een uitstekende locatie. Een prachtig decor voor alle grote gebeurtenissen in uw leven.

Wij ondersteunen u onder andere bij het promoten van uw evenement en de ticketverkoop. Zo kunt u zich volledig op uw optreden richten.

Feestje te vieren? Of wilt u een groot zakelijk diner verzorgen? Wij verzorgen de locatie en de catering voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten.

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën
  Latest Posts

  Ik wil een bedrag doneren!

  • Selecteer aan welke stichting u wilt doneren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ik word vriend!

  Met een jaarlijkse donatie draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.