Cultuur in de Ruïnekerk

De Ruïnekerk biedt zonder twijfel een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving. De historische evenementenlocatie biedt een sfeervolle ambiance voor gastproducties.

Sublieme akoestiek

De Ruïnekerk staat bekend om haar sublieme akoestiek. Musici, zangers, artiesten en impresariaten zijn altijd zeer lovend over de akoestiek en entourage. Menig muziekliefhebber heeft de Ruïnekerk in haar hart gesloten en artiesten komen graag terug.

Podium

De Ruïnekerk heeft aan de voorzijde een podium. Voor een meer intieme setting kan een optreedruimte in het midden van de zaal worden gemaakt met aangepaste stoelopstelling.

Wij zetten ons graag in voor culturele en creatieve initiatieven. De evenementen die plaatsvinden in de Ruïnekerk vindt u in de agenda.

Contact

Heeft u zelf een programma of repertoire dat u in de Ruïnekerk ten uitvoering wilt brengen? Neem dan contact met ons op.

Cultuur in Ruïnekerk
Onze Services
Op een unieke historische locatie vol mogelijkheden.

De Ruïnekerk biedt een sfeervolle ambiance voor evenementen. Het is een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving.

Voor bruiloften, uitvaarten en vergaderingen is de Ruïnekerk een uitstekende locatie. Een prachtig decor voor alle grote gebeurtenissen in uw leven.

Wij ondersteunen u onder andere bij het promoten van uw evenement en de ticketverkoop. Zo kunt u zich volledig op uw optreden richten.

Feestje te vieren? Of wilt u een groot zakelijk diner verzorgen? Wij verzorgen de locatie en de catering voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten.