Evenementen in en om de Ruïnekerk

De Ruïnekerk is een historische toplocatie in hartje Bergen voor bijzondere evenementen. Door haar sfeervolle ambiance is de Ruïnekerk een unieke locatie voor een evenement, klein en groot.

De Ruïnekerk biedt met haar sublieme akoestiek zonder twijfel een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving. Haar historische karakter nodigt uit voor een sfeervol feest, trouwlocatie of afscheid van een dierbare.

De bijzondere locatie inspireert u en uw medewerkers voor een vergadering, brainstormsessie of teambuildingsevenement.

Het buitenterrein biedt uitstekende mogelijkheden van ijsbaan tot foodevent en van (historisch) buitentoneel tot muziekuitvoering of gezellige (kerst)markt.

Contact

Heeft u een idee dat u in en/of om de Ruïnekerk wilt organiseren? Deel het met ons. Er zijn vele mogelijkheden en wij denken graag met u mee.

Evenementen in en om de Ruïnekerk
Onze Services
Op een unieke historische locatie vol mogelijkheden.

De Ruïnekerk biedt een sfeervolle ambiance voor evenementen. Het is een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving.

Voor bruiloften, uitvaarten en vergaderingen is de Ruïnekerk een uitstekende locatie. Een prachtig decor voor alle grote gebeurtenissen in uw leven.

Wij ondersteunen u onder andere bij het promoten van uw evenement en de ticketverkoop. Zo kunt u zich volledig op uw optreden richten.

Feestje te vieren? Of wilt u een groot zakelijk diner verzorgen? Wij verzorgen de locatie en de catering voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten.