Faciliteiten

Voor het organiseren van een evenement, klein of groot, staan er diverse faciliteiten tot uw beschikking in en om de Ruïnekerk. Het faciliteitenoverzicht kunt u hier bekijken.

Tarieven

Voor bepaalde evenementen hebben wij een standaard prijslijst. Echter, niet alle wensen zijn standaard en wij voldoen graag aan uw wensen. Neem daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken bij een kopje koffie of thee. Dan maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u op.
Hierbij kunt u wel vast een indruk krijgen van onze tarieven.

En ten slotte kunt u de huurvoorwaarden hier downloaden.

Faciliteiten in de Ruïnekerk
Onze Services
Op een unieke historische locatie vol mogelijkheden.

De Ruïnekerk biedt een sfeervolle ambiance voor evenementen. Het is een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving.

Voor bruiloften, uitvaarten en vergaderingen is de Ruïnekerk een uitstekende locatie. Een prachtig decor voor alle grote gebeurtenissen in uw leven.

Wij ondersteunen u onder andere bij het promoten van uw evenement en de ticketverkoop. Zo kunt u zich volledig op uw optreden richten.

Feestje te vieren? Of wilt u een groot zakelijk diner verzorgen? Wij verzorgen de locatie en de catering voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten.