Uitvaart in de Ruïnekerk

Afscheid nemen. Voor velen een van de moeilijkste en belangrijkste momenten in het leven. Afscheid nemen is persoonlijk. Wensen van de overledene en naasten staan voorop. Uw uitvaartverzorger stelt alles in het werk om aan deze wensen te voldoen. Zo ook het team van de Ruïnekerk.

Rouwlocatie voor iedereen

Religieuze achtergrond of niet: wij helpen u graag bij het creëren van een liefdevolle en waardevolle herinnering.

Mogelijkheden

De Ruïnekerk biedt plaats aan 200 personen (incl. het balkon). Wilt u na afloop van de afscheidsceremonie met uw naasten samenkomen? Dan bieden wij u die gelegenheid uiteraard graag.

Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte kan catering in de Ruïnekerk worden verzorgd of in een van de omliggende horecagelegenheden.

Rouwen in de Ruïnekerk
Onze Services
Op een unieke historische locatie vol mogelijkheden.

De Ruïnekerk biedt een sfeervolle ambiance voor evenementen. Het is een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving.

Voor bruiloften, uitvaarten en vergaderingen is de Ruïnekerk een uitstekende locatie. Een prachtig decor voor alle grote gebeurtenissen in uw leven.

Wij ondersteunen u onder andere bij het promoten van uw evenement en de ticketverkoop. Zo kunt u zich volledig op uw optreden richten.

Feestje te vieren? Of wilt u een groot zakelijk diner verzorgen? Wij verzorgen de locatie en de catering voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten.