Vergaderen in de Ruïnekerk

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, brainstormsessie of teambuildingevenement? Dan kan de Ruïnekerk zomaar uw ideale locatie zijn! Vraagt u hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Faciliteiten

De Ruïnekerk biedt een unieke ambiance voor een zakelijke bijeenkomst in een kleinere of grotere setting. De Ruïnekerkzaal biedt aan maximaal 200 personen een zitplaats, e.e.a. afhankelijk van de gewenste opstelling.

In alle ruimtes zijn faciliteiten als wifi, beamer, beeldscherm en microfoon beschikbaar.

Catering

Extra services als koffie, thee, lunch, diner en borrel kunnen wij voor u verzorgen. Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte kunt u dit in de Ruïnekerk of in een van de omliggende horecagelegenheden gebruiken.

Vergaderen in de Ruïnekerk
Onze Services
Op een unieke historische locatie vol mogelijkheden.

De Ruïnekerk biedt een sfeervolle ambiance voor evenementen. Het is een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving.

Voor bruiloften, uitvaarten en vergaderingen is de Ruïnekerk een uitstekende locatie. Een prachtig decor voor alle grote gebeurtenissen in uw leven.

Wij ondersteunen u onder andere bij het promoten van uw evenement en de ticketverkoop. Zo kunt u zich volledig op uw optreden richten.

Feestje te vieren? Of wilt u een groot zakelijk diner verzorgen? Wij verzorgen de locatie en de catering voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten.

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën
  Latest Posts

  Ik wil een bedrag doneren!

  • Selecteer aan welke stichting u wilt doneren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ik word vriend!

  Met een jaarlijkse donatie draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.