Catering, wij regelen het graag voor u!

Vergadering met lunch Ruïnekerk Bergen NH

Catering in de Ruïnekerk

Of het nu een congres, (kleine) presentatie, bedrijfsevenement, bruiloft, receptie, afscheidsbijeenkomst, jubileum, concert, lezing, diner/dansant is, wij verzorgen de catering op maat. En bij een evenement kunnen wij extra services als koffie, thee, lunch, diner en borrel voor u verzorgen. Afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte.

Hierbij houden wij niet alleen rekening met uw budget ook passen wij de catering aan op speciale dieetwensen. Denk aan allergieën, maar zeker ook aan biologisch en/of duurzaam eten.

Catering

Catering buiten de Ruïnekerk

Soms is het gewenst de extra services als koffie, thee, lunch, diner en/of borrel buiten de Ruïnekerk te organiseren. Het team van de Ruïnekerk heeft goede ervaringen met diverse horecabedrijven. Haar ervaring deelt zij graag met u.

Bergen heeft vele goede en een diversiteit aan horeca in de nabije omgeving. In overleg met u kunnen we u een passend advies geven. De logistieke en organisatorische gevolgen verwerken wij naadloos in uw programma.