Kaartverkoop

Het is mogelijk om uw kaartverkoop eenvoudig en centraal te regelen via de Ruïnekerk. Zo kan uw publiek online op deze website kaarten kopen en verzorgen wij de kaartcontrole bij de ingang.
U heeft er geen omkijken naar.

Eventueel in combinatie met de promotiemiddelen die de Ruïnekerk tot haar beschikking heeft, zorgen we voor optimaal rendement! Zelf regelen? Dat mag natuurlijk ook.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, neem hiervoor contact op met Pauline Bakker (06) 10 30 30 44 of via paulinebakker@ruinekerk.nl

Promotie

Uw evenement online en offline promoten? De Ruïnekerk neemt het uit handen! Deels of in zijn geheel. Wij snappen dat u als artiest, spreker of muzikant wilt doen waar u het beste in bent. Daarom helpen wij u graag met de promotie van uw evenement.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Zoals het promoten via Facebook, versturen van persberichten en/of het plaatsen van advertenties, eventueel in combinatie met het uitbesteden van de kaartverkoop. Neem dan contact op met Pauline Bakker (06) 10 30 30 44 of via paulinebakker@ruinekerk.nl

Wij verzorgen de promotie van uw evenement op maat.