← Terug naar Evenementen

Le Champion

(072) 533 81 36||www.lechampion.nl

De Plus Wandel4daagse Alkmaar, georganiseerd door Le Champion, streeft ernaar onderscheidend te zijn ten opzichte van al bestaande vierdaagsen in het land. Een fantastische omgeving rondom Alkmaar staat garant voor dagelijks een unieke route vanuit een andere start- en finishplaats.

woensdag 16 juni 2021

Plus Wandel Vierdaagse

woensdag 16 juni 2021 - zaterdag 19 juni 2021

Van woensdag 16 t/m zaterdag 19 juni 2021 vindt de Plus Wandel Vierdaagse Alkmaar weer plaats en op deze dag komen de wandelaars langs de feestelijke stempelpost op het terrein van de Ruïnekerk. Er is veel gezellige reuring en u kunt de Ruïnekerk van binnen bekijken. Hierbij een filmimpressie (19…