← Terug naar Evenementen

Ruïnekerk

(06) 27 56 11 16||www.ruinekerk.nl

De Ruïnekerk staat garant voor een unieke setting en persoonlijke service.

vrijdag 12 juni 2020

Huwelijksfeest (op uitnodiging)

vrijdag 12 juni 2020

De mooiste dag van uw leven in de Ruïnekerk! Een historische romantische locatie om je huwelijk te vieren. Foto: La Luuz Fotografie

Huwelijk (op uitnodiging)

zaterdag 27 juni 2020
Bruiloft

woensdag 5 augustus 2020

Lichtjesavond

woensdag 5 augustus 2020 / 19:00 uur - 22:00 uur
Lichtjesavond Bergen nh

Als het donker wordt begint de Lichtjesavond in Bergen pas echt... Vele huizen, winkels, cafés en tuinen zijn enkel verlicht door kaarsjes, waxinelichtjes, lampionnen en soms een klein elektrisch lampje.

+ Exporteer Evenementen