Stichting Vrienden van de Ruïnekerk

De Stichting Vrienden van de Ruïnekerk is opgericht om de Ruïnekerk, als uniek cultureel historisch erfgoed voor de toekomst te waarborgen. Het onderhoud en de exploitatie van de Ruïnekerk dient uit eigen middelen te komen. Om de instandhouding van dit unieke erfgoed voor de toekomst te waarborgen is deze Vriendengroep opgericht.

Was het vroeger alleen voor het woord van God de rust en geborgenheid, tegenwoordig heeft de Ruïnekerk uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van evenementen, muzikale uitvoeringen, lezingen, presentaties, workshops, vergaderingen (jubileums, personeels-, verjaardags) feesten en vele andere activiteiten.

ANBI instelling

De Stichting Vrienden Ruïnekerk is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat de stichting u een aantal interessante fiscale voordelen biedt. Lees meer…

Bestuur

Voorzitter: Jacoba Bolderheij
Secretaris: Annelies Anema
Penningmeester: Elmer van Dorp
PR & Marketing: Annemieke Paping
Bestuurslid: Jantina Bruin

Neem contact op met het bestuur via vrienden@ruinekerk.nl

Word Vriend

Word ook lid van deze Vriendengroep, zodat u kunt blijven genieten van de Ruïnekerk en haar evenementen.

Word Bedrijfsvriend

Als Bedrijfsvriend bent u een belangrijke sponsor van de Ruïnekerk en draagt u significant bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed. Wilt u Bedrijfsvriend worden? Er zijn drie keuzemogelijkheden.

Onze Services
Op een unieke historische locatie vol mogelijkheden.

De Ruïnekerk biedt een sfeervolle ambiance voor evenementen. Het is een van de meest unieke en bijzondere podia in de wijde omgeving.

Voor bruiloften, uitvaarten en vergaderingen is de Ruïnekerk een uitstekende locatie. Een prachtig decor voor alle grote gebeurtenissen in uw leven.

Wij ondersteunen u onder andere bij het promoten van uw evenement en de ticketverkoop. Zo kunt u zich volledig op uw optreden richten.

Feestje te vieren? Of wilt u een groot zakelijk diner verzorgen? Wij verzorgen de locatie en de catering voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten.

Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën
  Latest Posts

  Ik wil een bedrag doneren!

  • Selecteer aan welke stichting u wilt doneren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ik word vriend!

  Met een jaarlijkse donatie draagt u bij tot de instandhouding van dit prachtige culturele erfgoed.